HEHEHEH MISLILI STE DAS ZARJDO OVCE ....
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Internet zarada u Crnoj Gori

Go down 
AuthorMessage
Tripko.OrascicPosts : 29
Join date : 2011-05-11

PostSubject: Internet zarada u Crnoj Gori   Wed Feb 01, 2012 5:49 am

Pozdrav!

Naišao sam na genijalan način kako da uštedim i do 85% od svega što trošim, što znači da sa istim prihodima mogu bolje da živim. Reč je o udruženju potrošača u koje se može upisati besplatno, nikome ništa ne prodaješ, nema obaveznih kupovina, a pri tome možeš da dobiješ popuste kod naših firmi partnera!

Kompletne informacije možeš dobiti i preko interneta, na našem sajtu (zvučna prezentacija i video tutorijali), ali i preko internet konferencija koje se održavaju svako veče sem nedelje u 18h...

Pošto je ovo udruženje potpuno novo u Srbiji, imamo priliku i da jako lepo zaradimo sa malo dodatnog angažovanja, ako su nam dodatni prihodi dobrodošli.

Osnovne informacije o ovoj neverovatnoj mogućnosti možeš dobiti na mom sajtu http://www.scnetsrbija.com/tripko43 i ako se budeš registrovao na sajt, pozovi se na moj broj ID . Registracija je besplatna i bez obaveza, a na sajtu imaš i link za internet konferenciju:

www.hotconference.com/conference,31828114

Kada klikneš na ovaj link, učitaće ti se fleš konferencijska soba, upisaćeš ime i prezime, nema lozinke, ali obavezno odaberi brzinu svog interneta tamo gde piše 'please select...' i još jednom će pitati za dozvolu da koristi zvučnike i mikrofon tvog kompjutera i tu klikni na Allow (dozvoljavam).

Do sledećeg slušanja ili viđenja, srdačno te pozdravljam!

+38267759770

Email: Tripko_orascic@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile
 
Internet zarada u Crnoj Gori
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
tripkomanija :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: